Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.net


  Gratis voorspellingen van online waarzegsters in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis online waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Liefste Gunter. Je geeft rust, vertrouwen en een goed gevoel. Beste medium die ze hier op de site hebben. Doe zo voort je bent een topper. Dikke knuf xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gunter   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau je hebt mij echt op de goede weg geholpen. Je geeft goede en heldere inzichten en je bent heerlijk to the point. Ik zal je zeker nog vaker contacten en aanraden bij anderen. Kortom een topper.




Ervaring van Mareille met waarzegster Beau   Ervaring van Mareille met waarzegster Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny, u zit vaak goed mer uw waarnemingen. Al jaren bent u een topper. Ik beveel u aan bij iedereen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Beste Gunter,
Heb je reeds meerdere malen gebeld en dus hierbij wil ik je alvast bedanken voor alles wat je al gedaan hebt. Je readings zijn van een zeer hoog niveau en je voelt de situaties enorm goed aan. Je houd de gesprekken luchtig zodanig dat je er een positief gevoel kan aan overhouden en dat siert je. Bovendien mag je ook rekenen op al je steun om de dingen naar de goed euvel te zetten.




Ervaring van Scherp met waarzegster Gunter   Ervaring van Scherp met waarzegster Gunter   Ervaring van Scherp geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster May Kensley
  Ervaring met waarzegster May Kensley
  Lieve May

Bedankt. Je bent super. Je voelt en ziet als de besten . Alles wat je zegt klopt perfect .
Liefs
Kat.




Ervaring van Kat met waarzegster May Kensley   Ervaring van Kat met waarzegster May Kensley   Ervaring van Kat geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annick
  Ervaring met waarzegster Annick
  Aanrader. Deze dame heeft een gave en ben zo blij met haar nuchtere en eerlijke inzichten. Altijd de spijker op zn kop. Ze geeft enorm vertrouwen. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Annick   Ervaring van Anoniem met waarzegster Annick   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Bedankt voor uw fijn gesprek.
U zegt direct wat er gaat gebeuren, het goeie en het minder goeie.
Ik kijk uit naar de toekomst.




Ervaring van Peter met waarzegster Sonja   Ervaring van Peter met waarzegster Sonja   Ervaring van Peter geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  MOOI MENS. Heel veel liefs xxx Nathalie .




Ervaring van Nathalie met waarzegster Sanne   Ervaring van Nathalie met waarzegster Sanne   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thaise, ik bel je wel meerdere keren per week. Ik blijf versteld staan van alles wat je ziet en dat alles uitkomt, ONGELOOFLIJK. Tot v,d week nog eens Evi .




Ervaring van Evi met waarzegster Thaiis   Ervaring van Evi met waarzegster Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  lieve Karine ik bel jou met regelmaat en je zei dat mn ex mij ging betalen en ja hoor vanmorgen stond het geld op mn rekening. hoop dat al het andere ook snel uit komt. je ben voor mij een goed medium. liefs loes.




Ervaring van loes met waarzegster Karine   Ervaring van loes met waarzegster Karine   Ervaring van loes geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Bij deze deel ik je mee dat wij een zeer goed gesprek gehad hebben op alle vlakken. Je hebt me ook verteld dat ik het nodige bewijsmateriaal hieromtrent zou ontvangen en dat is gekomen. Nogmaals veel dank daarvoor.




Ervaring van DA met waarzegster Tabitha   Ervaring van DA met waarzegster Tabitha   Ervaring van DA geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ik heb hier geen woorden voor. Wat jij mij allemaal wist te vertellen over mijn leven, over mijn geliefden die overleden zijn. Ik was sprakeloos en had gewoon de rillingen. De voorspellingen, ik kan niet wachten tot het uitgekomen is. Super super bedankt, de vrouw met de speciale band met haar schoonvader (dan weet je wie ik ben).




Ervaring van Jenneke met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Jenneke met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Jenneke geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, je hebt me supergoed geholpen. En je bent heel duidelijk en je geeft me rust met je stem. Je voorspelling is precies op de tijd die je aangaf uitgekomen. Heel heel veel dank. Knuffel Jo xx.




Ervaring van Jo met waarzegster Monique   Ervaring van Jo met waarzegster Monique   Ervaring van Jo geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Lieve Beau, wat ben je toch geweldig goed en leuk om mee te kletsen.
Een half jaar geleden vertelde je me dat ik in het voorjaar een leuke man zou tegenkomen, wel eentje die heel veel praat en waar ik op een gegeven moment tegen zeg dat ie zijn mond maar even moet houden :-).
Was het eigenlijk vergeten, totdat ik het mezelf gister hoorde zeggen tegen die leuke man die pas ben tegengekomen.
Nu genieten van het taartjes bakken en zal de kersen er niet vergeten op te doen. Bel je snel weer.
.




Ervaring van Cherry met waarzegster Beau   Ervaring van Cherry met waarzegster Beau   Ervaring van Cherry geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dankje Dirk.
2 voeten op de grond.
Beloofd.




Ervaring van Marijke met waarzegster Dirk   Ervaring van Marijke met waarzegster Dirk   Ervaring van Marijke geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Wat een mooi en duidelijk gesprek hebben we gehad. Je hebt me inzichten gegeven op een heel duidelijke manier. Heel bijzonder was de boodschap van men mama. Je zei me haar naam zonder dat we er iets hadden over besproken. Ik bel je zeker terug. Je bent meer dan 5 sterren waard. Groetjes Patricia.




Ervaring van patricia met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van patricia met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van patricia geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Lieve Joke,
Jij bent zo goed. Zo'n warm en fijn persoon om mee te praten. Kan iedereen aanraden jou te bellen.
Vorige week belde ik je over een salaris kwestie. Je wist te vertellen dat het rechtgetrokken zou worden. De volgende dag kreeg ik bericht dat het rechtgetrokken werd. Precies zoals je zei, je had helemaal gelijk.
De liefde laat nog even op zich wachten, maar kan niet wachten om je te bellen dat je het weer bij het juiste eind hebt.
Dank voor alles en tot de volgende keer.

NM
.




Ervaring van NM met waarzegster Joke   Ervaring van NM met waarzegster Joke   Ervaring van NM geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Allerbeste Medium van de lijn meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Zonnetje met waarzegster Gunter   Ervaring van Zonnetje met waarzegster Gunter   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Krisha
  Ervaring met waarzegster Krisha
  Dag Krisha,

Bedankt voor uw eerlijkheid. Je geruststellende woorden. Ookal zou het in het slechte geval geen goed nieuws zijn. U kan dit verwoorden zonder pijn te doen. Mede een positieve houding in uw stem.
Dat doet zoveel. Eigenlijk alles.
Bellen is niet goedkoop en we doen dit allemaal voor een vertrouwd gesprek met vragen. Een steun, een vertrouwenspersoon.
Heerlijk dat het dan uw stem is aan de andere kant van de lijn.

Geen Ego, of neerbuigende persoonlijkheid.
Dank daarvoor. Dat is op zich al een gave.

Fijne avond
Marijke.




Ervaring van Marijke met waarzegster Krisha   Ervaring van Marijke met waarzegster Krisha   Ervaring van Marijke geplaatst op 23 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Antonia
  Ervaring met waarzegster Antonia
  Lieve Antonia, hartelijk dank voor je positieve opbeurend gesprek. Je hebt mij energie gegeven door samen naar het licht te gaan. Ik heb mijn vader vergeven en hem naar het licht gestuurd. Ik hoop dat hij nu zijn rust heeft.
Ik laat je weten of er een lichtpuntje is in mijn situatie.

XXX.




Ervaring van L met waarzegster Antonia   Ervaring van L met waarzegster Antonia   Ervaring van L geplaatst op 23 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dinah
  Ervaring met waarzegster Dinah
  Super je bent een toppertje.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dinah   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dinah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Bedankt voor de steun die je me geeft. Je bent een topvrouw met het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Monique met waarzegster Valentine   Ervaring van Monique met waarzegster Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali je zei me gisteren precies hoe ik mijn sms moest formuleren naar hem toe maar wat heel apart is, je zei me ook hoe hij zou reageren hierop en idd het is tot in detail uitgekomen. Ik blijf fan en jij blijft me verbazen met jouw gave, hoe jij precies de energien van anderen kan aanvoelen en kan omschrijven verleden, heden en toekomst, magnifique. Dankjewel lieve man.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arwen
  Ervaring met waarzegster Arwen
  Hoi Arwen, hierbij laat ik je effe weten wat je me vertelde ondertussen is uitgekomen. Ik stond er versteld van, je bent een toppertje xxx.




Ervaring van Kr met waarzegster Arwen   Ervaring van Kr met waarzegster Arwen   Ervaring van Kr geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Hoi Vitta.

Wat ben jij echt goed.
Jij voelt heel goed aan en kan zoveel vertellen.
Je ziet ook wat ik nog moet leren en dan hebben we een pad om dit te kunnen bewandelen met nodige tools en inzicht.
Je bent ook een hele warme dame die iemand op zijn gemak kan stellen en je bent heel sterk in aanvoelen van energien.

Dankjewel voor alle waarheid en alles dat al uitgekomen is.
Ik kijk al uit naar ons volgende gesprek.

Liefs Chels.




Ervaring van Chelsey met waarzegster Vitta   Ervaring van Chelsey met waarzegster Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Ik bel Yuorah nu al een aantal jaren. Zij is heel erg lief, rustig, wijs en heel erg begripvol. Ze geeft eerlijk antwoord en haar voorspellingen komen ook echt uit. Soms loopt een situatie anders dan voorzien maar dat komt door de vrije wil van de persoon in kwestie. Lieve Yuorah, bedankt voor jou en ik spreek je gauw weer. Liefs van Leehla .




Ervaring van Leehla met waarzegster Yuorah   Ervaring van Leehla met waarzegster Yuorah   Ervaring van Leehla geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Coby
  Ervaring met waarzegster Coby
  Lieve Coby, wat een eerste gesprek heb ik net gehad met je.
Je sloeg de spijker op zijn kop. Alles wat je zei klopte met mijn werkelijkheid op dit moment. Heb weinig informatie gegeven en toch wist je de situatie in mijn leven te omschrijven. Ik vertrouw op jouw voorspellingen voor de toekomst, en zal je zeker terug bellen. Blijf doorgaan want je doet het erg goed.
Groetjes, H.




Ervaring van H met waarzegster Coby   Ervaring van H met waarzegster Coby   Ervaring van H geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Hi Mina, Ik sprak je zojuist, maar de verbinding werd verbroken omdat mijn beltegoed op was. Maar gelukkig hadden we mijn vragen al besproken met elkaar. Dank je wel voor jouw altijd juiste inzichten, hier kan ik voorlopig weer even verder mee. Lieve groetjes van de dame met 2 open vragen over werk en de liefde.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Lieve Sabine,
je hebt mij d'r net veel informatie geven. Je voorspelt iedere keer de zelfde waarnemingen voor mij. Ik praat graag met jouw. Dank voor de activatie. Ik heb vertrouwen in je. Ook kan ik lachen met jouw. Geduld is een schone zaak. Je hoort zeer zeker van me. Zeker als die doekoe is gevallen.

Dikke knuffel lief mens.




Ervaring van Hindoe mama met waarzegster Sabine   Ervaring van Hindoe mama met waarzegster Sabine   Ervaring van Hindoe mama geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Violette
  Ervaring met waarzegster Violette
  Dankjewel voor de reading en voor de krachtige affirmatie.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Violette   Ervaring van Anoniem met waarzegster Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erika
  Ervaring met waarzegster Erika
  Lieve Erika, je hebt al mn twijfels weggenomen. Hartelijk dank voor al je bevestigingen. Je bent een prachtmens met super invoelende energie, super goed.

Hoop je gauw weer te spreken.

Knuffels, een grote fan.




Ervaring van Grote fan van Erika met waarzegster Erika   Ervaring van Grote fan van Erika met waarzegster Erika   Ervaring van Grote fan van Erika geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Net een heel mooi consult gehad van SherlockOryn. Heldere waarnemingen, invoelend en oprecht. Heeft mij echt verder geholpen met wat mij bezighoudt.




Ervaring van Jannie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Jannie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Jannie geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissi
  Ervaring met waarzegster Sissi
  Dank je wel je bent geweldig. Merci voor de foto aan heilige Tita.




Ervaring van Anneke met waarzegster Sissi   Ervaring van Anneke met waarzegster Sissi   Ervaring van Anneke geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thaiis, ik wil je super bedanken voor de gesprekken. Wat jij allemaal ziet is ongelofelijk. De beste op deze site xxxx.




Ervaring van Ann met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ann met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ann geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  U bent echt super mooi. Hoe u in het leven staat. Het gesprek was thuis komen. De wederzijdse begrip en onvoorwaardelijke liefde bracht me inspiratie. Dank u wel lieve mevrouw Ysis. Ik ben oprecht dankbaar dat ik u op de lijn mocht ontmoeten. Liefs de nummer 1 die u ook bent. Dan weet u vast wel wie ik ben. Warme groeten. San b.




Ervaring van San.b met waarzegster Ysis   Ervaring van San.b met waarzegster Ysis   Ervaring van San.b geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden