waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Calciet Blauw

Energetische Steen Calciet Blauw

Blauwe calciet is een kalmerende en ontspannende energetische steen die kan helpen bij het verminderen van angst en stress en het bevorderen van helderheid van geest.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Calciet Blauw | Gratis waarzegster Energetische Steen Calciet Blauw | Gratis waarzegster

Energetische Steen Calciet Blauw

calcietblauw

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Calciet Blauw | Gratis waarzegster
Calciet Blauw gevonden in de aarde van Verenigde staten | GratisWaarzegster Calciet Blauw gevonden in de aarde van Mexico | GratisWaarzegster Calciet Blauw gevonden in de aarde van Marokko | GratisWaarzegster
De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van energetische stenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende energetische stenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan energetische stenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Mexico is een rijke bron van energetische stenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende energetische stenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Marokko is bekend om zijn grote verscheidenheid aan energetische stenen, waaronder amethist, agaat, en jaspis. Veel van deze energetische stenen worden gewonnen uit de Midden-Atlas-bergketen, waar ze worden gevonden in de aardlagen van de bergformaties. De grond in Marokko is rijk aan mineralen en gesteenten die een perfecte omgeving bieden voor de vorming van energetische stenen.

Eigenschappen van edelsteen Calciet Blauw

Blauwe calciet staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende krachten. Het is een energetische steen die kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het kan ook helpen bij het verbeteren van communicatie en het bevorderen van helderheid en mentale focus. Blauwe calciet kan ook worden gebruikt om creativiteit en inspiratie te stimuleren.
Blauwe calciet is een calciumcarbonaat en behoort tot de calciet-groep van mineralen. Het heeft een chemische formule van CaCO3 en een hardheid van 3 op de schaal van Mohs. Blauwe calciet wordt vaak gevonden als een sedimentair gesteente en heeft zijn blauwe kleur te danken aan de aanwezigheid van koperionen.
Blauwe calciet wordt geassocieerd met het keelchakra (vijfde chakra) en het voorhoofdchakra (zesde chakra). Het keelchakra heeft invloed op onze communicatie en expressie, terwijl het voorhoofdchakra verbonden is met onze intuïtie en spirituele bewustzijn. Blauwe calciet kan helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en het bevorderen van communicatie, zelfexpressie en spirituele ontwikkeling. Het kan ook helpen bij het verlichten van hoofdpijn en het verbeteren van de concentratie en mentale helderheid.
tentoon Energetische Steen Calciet Blauw | Gratis waarzegster Energetische Steen Calciet Blauw | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen