waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Angeliet

Energetische Steen Angeliet

Angeliet is een prachtige lichtblauwe energetische steen die vrede en sereniteit brengt. Gebruikt voor communicatie, bescherming en spirituele groei.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Angeliet | Gratis waarzegster Energetische Steen Angeliet | Gratis waarzegster

Energetische Steen Angeliet

angeliet

energetische steen Angeliet is een unieke en krachtige energetische steen die gelinkt wordt aan het verhogen van bewustzijn en spirituele groei. Het wordt ook beschouwd als een energetische steen van verlossing en bevrijding, en wordt vaak gebruikt om emotionele en spirituele blokkades op te lossen.

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Angeliet | Gratis waarzegster
Angeliet gevonden in de aarde van Mexico | GratisWaarzegster Angeliet gevonden in de aarde van Rusland | GratisWaarzegster Angeliet gevonden in de aarde van Peru | GratisWaarzegster Angeliet gevonden in de aarde van Madagaskar | GratisWaarzegster
Mexico is een rijke bron van energetische stenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende energetische stenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige energetische stenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze energetische stenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

Peru staat bekend om zijn prachtige energetische stenen die worden gevonden in de Andes-bergen. De grond bevat een overvloed aan mineralen, waardoor het een ideale locatie is voor het winnen van energetische stenen. Veel van deze stenen worden gebruikt voor hun helende en spirituele eigenschappen.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van energetische stenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van energetische stenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de energetische stenen een unieke charme hebben. Veel van de energetische stenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Eigenschappen van edelsteen Angeliet

Angeliet wordt geassocieerd met de verhoogde communicatie met engelen en geascendeerde meesters, en wordt beschouwd als een krachtige energetische steen voor spirituele groei en ontwikkeling. Het wordt ook beschouwd als een energetische steen van verlossing, die emotionele blokkades en beperkingen kan opheffen en helpt bij het vinden van innerlijke vrede en verzoening. Angeliet bevordert ook liefde, licht en vrede, en ondersteunt in het manifesteren van dromen en doelen.
Angeliet is een soort Anhydriet en is een calcium- en natriumzout van sulfaat. Het is ontstaan ​​uit verstoven en samengeperste laagjes van versteend algen en zeepleisteren.
Angeliet wordt beschouwd als een krachtige energetische steen voor het hartchakra en het derde oogchakra. Het helpt bij het uitlijnen van deze chakra's en verhoogt het bewustzijn en de intuïtie. Het hartchakra wordt ook versterkt, wat resulteert in verhoogde liefde, compassie en begrip voor anderen.
tentoon Energetische Steen Angeliet | Gratis waarzegster Energetische Steen Angeliet | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen