waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Andes Opaal Roze

Energetische Steen Andes Opaal Roze

Andes opaal roze, een delicate roze energetische steen die vrede en rust brengt. Gebruikt voor emotionele balans en genezing.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Andes Opaal Roze | Gratis waarzegster Energetische Steen Andes Opaal Roze | Gratis waarzegster

Energetische Steen Andes Opaal Roze

andesopaalroze

energetische steen Andes Opaal Roze, ook wel bekend als Pink Andes Opal, is een unieke en zachte roze tot roodachtige energetische steen met een heldere en glanzende uitstraling. Het wordt gevonden in de Andes bergen van Zuid-Amerika en wordt beschouwd als een zeer zachte en emotioneel helende steen.

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Andes Opaal Roze | Gratis waarzegster
Andes Opaal Roze gevonden in de aarde van Zuid-amerika | GratisWaarzegster
Zuid-Amerika is de thuisbasis van vele prachtige energetische stenen, waaronder de beroemde Braziliaanse smaragden en amethisten. De grond in Zuid-Amerika is rijk aan mineralen en energetische stenen zoals topaas, aquamarijn en citrien. Deze energetische stenen worden gewonnen in verschillende landen, waaronder Brazilië, Colombia, Peru en Argentinië.

Eigenschappen van edelsteen Andes Opaal Roze

Andes Opaal Roze wordt beschouwd als een zachte en emotioneel helende energetische steen die de houding van de drager ten opzichte van zichzelf en anderen kan verbeteren. Het wordt ook beschouwd als een energetische steen die harmonie en balans tussen het lichaam, de geest en de ziel kan bevorderen.
Andes Opaal Roze bevat siliciumdioxide en is daarom vergelijkbaar met andere opalen.
Andes Opaal Roze wordt meestal geassocieerd met het hartchakra, wat verantwoordelijk is voor liefde, emoties en spirituele groei. Het dragen van Andes Opaal Roze of het mediteren met de energetische steen kan het hartchakra helpen zich te openen en bevrijden van blokkades, waardoor de drager meer liefde, mededogen en begrip voor zichzelf en anderen kan ervaren.
tentoon Energetische Steen Andes Opaal Roze | Gratis waarzegster Energetische Steen Andes Opaal Roze | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen